ProdukterServiceFastener guidesESGKontakt

Uppdatering från TJEP angående Corona-Virus


 

Hos Kyocera Unimerco Fastening A/S följer vi självklart anvisningarna från den danska sundhetsstyrelsen, och gör allt vi kan för att minska risken för spridningen av Corona-viruset.

Vi har därför beslutat, att alla medarbetare hos Kyocera Unimerco Fastening A/S som kan, arbetar hemmifrån. Våra duktiga kollegor på vår serviceavdelning och våra medarbetare på vår Logistik/Lager-avdelning, finns dock på plats i Sunds och arbetar därför oförändrat vidare.

Vi backar självklart även upp på de tilltag, våra kunder har gjort i denna aktuella situation. Därför kommer våra externa medarbetare i den kommande period inte ut och besöker varken butiker eller kedjekontor.

Det är dock viktigt för oss att påpeka, att alla våra medarbetare - interna som externa – finns tillgängliga till 100%, både via telefon, mail och videokonferencer. Vi vill ochså göra er uppmärksamma på att vi har en god lagerbehållning av våra varor, så att vi fortsatt kan leverera TJEP-Produkter eller servicera i samma höga standard som tidigare och utan oförminskad styrka.

Skulle ovanstående ge anledning till frågor står vi naturligtvis till er rådighet.

Visste du att TJEP har hela 12 modeller av gasspikpistoler?