ProdukterServiceTekniska vägledningarKontakt

Uppdatering från TJEP angående Corona-Virus


 

Hos Kyocera Unimerco Fastening A/S följer vi självklart anvisningarna från den danska sundhetsstyrelsen, och gör allt vi kan för att minska risken för spridningen av Corona-viruset.

Vi har därför beslutat, att alla medarbetare hos Kyocera Unimerco Fastening A/S som kan, arbetar hemmifrån. Våra duktiga kollegor på vår serviceavdelning och våra medarbetare på vår Logistik/Lager-avdelning, finns dock på plats i Sunds och arbetar därför oförändrat vidare.

Vi backar självklart även upp på de tilltag, våra kunder har gjort i denna aktuella situation. Därför kommer våra externa medarbetare i den kommande period inte ut och besöker varken butiker eller kedjekontor.

Det är dock viktigt för oss att påpeka, att alla våra medarbetare - interna som externa – finns tillgängliga till 100%, både via telefon, mail och videokonferencer. Vi vill ochså göra er uppmärksamma på att vi har en god lagerbehållning av våra varor, så att vi fortsatt kan leverera TJEP-Produkter eller servicera i samma höga standard som tidigare och utan oförminskad styrka.

Skulle ovanstående ge anledning till frågor står vi naturligtvis till er rådighet.

Visste du, att TJEP-gas också passar till Paslode?