ProdukterServiceNyheterTekniska vägledningarKontakt

Erfaren branschspecialist drar på sig TJEP-tröjan

Det går bra för danska Kyocera Unimerco Fastening på den svenska marknaden och vi har därför anställt en ny Key Account Manager med stor erfarenhet inom branschen.


De senaste åren har Kyocera Unimerco Fastening ökat satsningen på den skandinaviska marknaden. Den utvecklingen fortsätter nu i och med att vi anställer ytterligare en kapacitet på den svenska marknaden. Martin Knutsson, 54 år och bosatt i Laröd utanför Helsingborg, ingår nu i vårt säljteam efter en 9-årig anställning som Key Account Manager inom företaget Ergofast.

”Vi är väldigt glada att en så erfaren branschspecialist som Martin har valt att dra på sig TJEP-tröjan” säger Jesper T. Andersen, försäljningsansvarig inom Kyocera Unimerco Fastening. ”Martin har mer än 18 års erfarenhet av verktygsförsäljning till byggindustrin. Han har dessutom ett stort kunnande inom betongbranschen, vilket vi med vårt produktsortiment kommer att få stor nytta av”, fortsätter Jesper.

 Martin Knutsson

Med sina många år i branschen har Martin skaffat sig god kunskap om såväl säljkanaler som beslutsfattare inom branschen och fått bred erfarenhet av byggverksamhetens många faser. ”Jag känner mig väl rustad inför de nya kraven inom Kyocera Unimerco Fastening”, säger Martin. ”Min breda kunskap om liknande produkter kommer att vara till stor hjälp när jag nu på allvar ska sätta mig in i det breda TJEP-sortimentet. Jag är glad att jag kan utnyttja min stora tekniska erfarenhet för att hjälpa kunderna på bästa möjliga sätt”, fortsätter Martin.

”Vi upplever en kontinuerlig tillväxt inom alla våra produktområden i hela Sverige. Därför kommer vi även framöver att hålla utkik efter nya kvalificerad medarbetare som kan förstärka vår organisation. Anställningen av Martin kommer därför att följas av fler nyförvärv. ”Till en början blir det våra kunder i Syd- och Västsverige som kommer att få stifta bekantskap med Martin, men det kommer helt säkert att finnas kundgrupper såväl norr- som österut vilka kommer att få glädje av vår nya medarbetare. Vi förväntar oss en fortsatt positiv utveckling i Sverige där TJEP-produkterna har blivit
mycket väl mottagna” avslutar Jesper T. Andersen.

Visste du att TJEP har hela 12 modeller av gasspikpistoler?